Staartblauwtje

Een klein blauw vlindertje behorend tot de Blauwtjes , en daar zijn wel enkele soorten van . Het Staartblauwtje herken je aan de “staartjes” aan de vleugels . Ik zie het vaak niet meteen : meestal kom ik erachter met welk Blauwtje ik te maken heb als ik thuis de foto’s nakijk . Het staartblauwtje staat als zeldzaam , maar onder bij de steenberg is het een regelmatig voorkomende soort . Ik was alweer blij te zien dat er ook voor het nageslacht gezorgd werd , ze was bezig eitjes af te zetten šŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: