Aanwinsten 2022 , tot nu toe

Het is inmiddels Mei 2022 en na belabberde wintermaanden en een nat voorjaar begint het eindelijk eens te gloren aan de horizon . Natuurlijk zijn mijn vrouw en ik weer de bekende plaatsen langs geweest en het heeft ons alweer verbaasd . Zo goed als altijd vinden we wel weer iets nieuws voor ons , maar gezien het aantal soorten insecten verbaasd me dat niets 🙂 . De Beemkroonschildwants en een Knotssprietbladwesp (Abia sericea) staan als zeldzaam te boek . Hier een slideshow van al dat nieuws , we keep going on !

4 gedachten over “Aanwinsten 2022 , tot nu toe”

  1. Leuke verzameling, de eerste is gelijk eentje die ik nog niet ken en wel graag ook eens zal treffen. De rest eigenlijk wel tot, de gemaskerde roofwants … wat een grappig beestje. Vorige week had ik ook een leuk treffen, 2 exemplaren oostelijk verfdrupje in de Enci groeve.

    Like

    1. ik moest even kijken voor dat verfdrupje , wat een leukerd ! Met deze hobbie vind je altijd wel iets anders , beters , mooiers of nieuwers . En dat maakt het ook leuk 🙂

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: