Noviteiten 1

Juli 2019 . Struinend langs de Rode beek fotografeerde ik een mooi langsteelwespje . Thuisgekomen werd het gemeld op waarneming en tot mijn stomme verbazing kreeg ik snel antwoord : het was een nieuwkomer voor Nederland en luisterde naar de naam Prionyx kirbii . Op verzoek kreeg men alle gegevens over de biotoop met foto’s en enkele maanden geleden kreeg ik het artikel gepubliceerd in Entomologische berichten . Zo zie je maar dat iedereen die zijn ogen gebruikt de kans loopt iets echt zeldzaams tegen te komen .

2 gedachten over “Noviteiten 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: