Paddestoelen / schimmels

Dat was iets waar ik me in het verleden nooit in verdiept had , of liever gezegd , ik had mijn handen al vol aan insecten . Maar gaandeweg ging ook die wereld voor me open . Nu het weer kouder word , komt dat meer en meer in beeld . De laatste keer naar het Limbrichterbos leverde in elk geval weer mooie foto’s op en stiekem keek ik uit naar een Koraalzwammetje of een Kroontjesknotszwam . Tot onze grote verbazing kwamen we die ook tegen , een oude rotte boom zat er vol mee ! Wat een schoonheid šŸ™‚ . Detailfoto’s onder paddestoelen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: