Genieten van het weer

10 Oktober en vandaag word het weer een fantastische dag . Tijd om toch even eropuit te trekken met de camera’s voordat de kou ons gaat gijzelen . De teller op waarneming staat inmiddels op 4962 waarnemingen sinds 2013 , zal ik de 5000 dit jaar nog volmaken ? Ondertussen zijn er weer 8 foto’s vervangen , 4 nieuwe soorten erbij , en zelfs in eigen tuin kwam ik onderstaand wantsje tegen met de fantasievolle naam Stippelblindwants . Ook alweer zo’n normale soort die ik voor het eerst zie in al die jaren 🙂 . Het blijft me verbazen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: