Mooi

Daar reed ik dan over de Rimburgerweg en in een ooghoek zag ik haar : een Reegeit tegen de helling . Ondanks het verkeer dat langs reed . Ik trok de auto naar de kant en liep behoedzaam er naartoe tot bijna aan de beek . Ze zag me wel , keek me een 30tal seconden aan en ging er vandoor . Één van die momenten die gewoon mooi zijn .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: