Wenssoorten

Op mijn lijstje met insecten staan natuurlijk nog een hoop soorten die ik graag nog zou willen tegenkomen . En dat hoeven beslist geen zeldzaamheden te zijn , maar gewoon om de lijst completer en langer te krijgen . Sommige soorten in Nederland zal ik nooit zien hier in het Zuiden : de Veenmol en de Julikever behoren tot die groep . Maar gisteren , het was een zonnige dag voor de afwisseling , waren we aan het wandelen onder aan de steenberg in Brunssum en daar zat die dan in het gras : de Grote beer . Zomaar . Ik verwijderde voorzichtig wat grashalmen die anders ook op de foto zouden komen en de nachtvlinder bleef ondanks dat rustig zitten . Een mooi fotomomentje , daarna lieten we hem rustig zitten en vervolgden onze weg .

4 gedachten over “Wenssoorten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: