In beweging

Een website is altijd wel in beweging , ditmaal was het heftig . Maar het is er : nagenoeg alle foto’s staan er weer op . Klik op één van de pagina’s hiernaast en de foto’s worden in twee kolommen weergegeven . Er op klikken : de foto word geopend in een nieuw tabblad in volle resolutie . Er zullen nog enkele kleine wijzigingen komen , zoals lettertype , achtergrondkleuren en dat soort dingen , maar het moet niet al te druk worden . Er zijn verder geen soortbeschrijvingen , daarvoor verwijs ik naar de specialistische pagina’s of waarneming . Hier gaat het zich eigenlijk alleen om wat er allemaal in het stroomgebied van de Rode beek voorkomt , hoe groot de biodiversiteit aldaar is . En eerlijk gezegd : die is er groot , nog wel 🙂 . Onderstaand plaatje is van een zeldzaam Boerenhaantje die je kunt aantreffen aan de voet van de steenberg Brunssum .

5 gedachten over “In beweging”

 1. Mag wel even zeggen dat jij prachtig werk hebt verricht met de herinrichting van je site, want is bijzonder knap, overzichtelijk en prachtig om elk onderdeel op zich aant te kunnen vinken. Topwerk Bas, een dikke pluim.

  Like

  1. Dank je wel voor het compliment . Het is ook een hobby waar mijn vrouw en ik al jarenlang mee bezig zijn met alle plezier 🙂 . En elke keer wel weer wat nieuws te zien in de natuur , óf het lukt om nét even weer een mooiere foto te maken . En zo word de site steeds weer een stukje mooier , er zitten foto’s tussen van 12 jaar geleden die niet zo’n mooie kwaliteit hebben . Voor ons is het het belangrijkste om deze waarnemingen te delen om de mensen bewust te maken wat voor moois men toch nog kan aantreffen in deze volgebouwde omgeving .

   Geliked door 1 persoon

   1. Daarin gaan jullie vast wel lukken om mensen bewust te maken van het moois. Heel veel succes nogmaals en fijn weekend.
    Groetjes,
    Marc

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: