voorjaar in zicht !

April en Mei waren maanden die niets met voorjaar van doen hadden , afgezien dat er blaadjes aan de bomen kwamen . Té koud , nu nog op 26 Mei is het net 12 graden . En het was nat . Dat zou niet zo erg zijn , het grondwaterpeil dat al jaren ondermaats was , is rijkelijk aangevuld . Maar ook deze keer toch enkele nieuwe diertjes op de foto kunnen zetten . Ik had ook al een nieuw objectief ontvangen : Canon 70-300mm IS waarmee ik de mogelijkheden wat uitgebreid heb , een fijn objectief voor beestjes op 1,2 meter of vogelfotografie . En nu wachten tot de temperaturen omhoog gaan , de vooruitzichten voor volgende week laten een stijgende lijn zien . Eindelijk !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.