Voorjaarsperikelen

Begin Maart kenmerkte zich door enkele uitzonderlijk warme dagen . Sindsdien is het huilen met de pet op : afwisselend nat en droog , maar over het algemeen veel te koud . Dat weerhoud ons er niet van om rond te neuzen en verassend genoeg leverde dat al verschillende voor ons nieuw spul op . In onderstaande slideshow komen alle nieuwigheden aan bod 🙂 . Er zijn nog enkele nieuwigheden die nog op definitieve determinatie wachten en nog niet afgebeeld zijn .

2 reacties

  • Geringde roofwants zelf pas eenmaal gezien in Nederland, Roodgatje nieuw voor jou? Dat verbaasd me.
    Een indrukwekkend gebit … Ben benieuwd wie daar de eigenaar van was.

    Like

    • Hahaha , dat Roodgatje was me nooit opgevallen denk ik 🙂 . Maar dat heb ik met meer soorten die niet regelmatig voor de lens komen , thuis kom ik erachter wat het is 🙂 . Die schedel vond ik afgelopen najaar en dit voorjaar heb ik dat plekje weer opgezocht : de schedel was vrij schoon en bleek van een vosje te zijn . Wel triest natuurlijk ,

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.