Grote vos

2 Maart . Wat kun je verwachten ? Kikkers waren op de Brunssummerheide hun dril af aan het zetten . En toen vloog er een Grote vos voorbij , totaal onverwacht …….. maar gelukkig tóch nog een foto kunnen maken . Wát een verassing , het was schitterend weer ( 15 graden ! ) en dan maakt zoiets toch je dag goed 🙂 . Op waarneming staat deze soort helaas al als zeldzaam te boek .

2 reacties

  • zal me niet verwonderen Bas als straks nog meer te vroeg de dieren al uit hun hol kruipen en dat vogels en eenden te vroeg jongen krijgen maar dat moeten we afwachten want het hele weer ligt overhoop.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.