Vos

Toen ik vorig najaar een kadaver zag liggen van een hondachtige , zag het er een beetje triest uit . Dit jaar ging ik terug naar de steenberg ( Brunssum ) en zocht het plekje nog eens op . En jawel hoor , de natuur had zijn werk gedaan en er lag oa een intacte schedel die ik meenam naar huis . Even uitgekookt , schoongemaakt , de tanden er weer ingelijmd ( helaas ontbreekt er een hoektand ) en verder laten drogen . Het was dus géén hondje , maar de schedel van een Vos , wat zichtbaar is aan ondermeer het gebit . Ook dat hoort bij de biodiversiteit van de steenberg :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.