Bever

vanuit het Schutterspark was een Bever stroomopwaarts gegaan , wat te zien was aan een afgeknaagde stam van een boompje langs de beek . De bever heb ik niet gezien …. en ik vroeg mij af of de biotoop wel geschikt is voor zo’n groot knaagdier . Het is niet echt groot , de beek is smal op dat punt en er zijn zoveel mensen die het zeer zeker zullen gaan verstoren . Maar het verbaasde mij wel 🙂 . Ik ben benieuwd hoe dit afloopt .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.