Boekwerk

Honderden foto’s staan geduldig te wachten op de harde schijf . Daarvan zijn twee backups om te voorkomen dat er ook maar iets verloren gaat . Die harde schijven kunnen het ook begeven , een kwestie van tijd . Nu kun je vandaag de dag heel makkelijk een tooltje downloaden via sites waar foto albums verkocht worden . Daar kun je je foto’s in plaatsen , croppen , van tekst voorzien , uitlijnen en het resultaat is ronduit mooi te noemen . Ik heb dit gedaan met alle waarnemingen tot nu toe , van elke soort een foto , van 2012 tot en met december 2019 . 120 pagina’s , 800 foto’s , hoogglans en met een mooie kaft , bijna professioneel te noemen . Oplage ? Één exemplaar 🙂

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.