Nachtvlinderval

Men neme een krat van ca 60x40x30 , twee lampen ( spaarlamp daglicht 20W en UV 20W ) wat latjes , schroefjes en installatiemateriaal en voilá : de nachtvlinderval , zo gekopieerd van het web . Nu nog het weer om hem buiten te zetten en uit te proberen . Het geheel kostte net 60 euro 🙂 .

Op het internet is veel te vinden , je kunt iets vergelijkbaars kopen voor ca 300 euro (!!!) . Ik ben benieuwd hoe dat hier werkt , afgelopen jaar was bar en boos , als er geen nachtvlinders zijn zal ik ze ook niet kunnen vangen . Maar benieuwd ben ik wel 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.