Nieuw op de site

– Een aantal dingen : rechts heb ik enkele links toegevoegd . Enerzijds persoonlijke websites met prachtige foto’s , anderzijds de broodnodige determinatiehulpen . Dit zal doorlopend uitgebreid worden .

– pagina “zeldzaamheden” toegevoegd , als aanvulling .

– de pagina “apparatuur” heb ik aangepast : ik ben wat dieper ingegaan op het maken van stationaire opnames met de canon en bijbehorende software .

– en nog steeds ……. betrap ik me op onjuistheden . Waarneming ( mijn eigen waarnemingen ) doorlopend kwam ik erachter dat de vlieg Phasia aurulans goedgekeurd was op waarneming als Phasia aurigera , een zeldzaamheid overigens . Maar zo kom je steeds weer iets tegen . Zo zijn een aantal waarnemingen als indet. bestempeld : ik kan niet voor 100% zeggen dat de soort correct is dus ……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.