Welkom !

Welkom op de vernieuwde site die een beeld probeert te geven over de biodiversiteit in het stroomgebied van de Rode beek en de Brunssummeheide . Dit gebied strekt zich uit over de gemeentes Heerlen , Brunssum en Schinveld . Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met macro’s van insecten , een reetje of muis vind ik overigens ook wel leuk om op de plaat te zetten . Alles waarnemingen zijn ingevoerd op waarneming.nl , een omvangrijke site die min of meer de biodiversiteit in Nederland vast te leggen . Blader rustig rond , op dit moment ben ik bezig de site op te bouwen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.