Mijlpaal(tje)

Statistieken zeggen natuurlijk niet alles . Maar het aantal “hits” op deze site is nu toch al de 250000 gepasseerd sinds het in 2010 voor het eerst opgebouwd werd .  Dat zijn er gemiddeld 3000 per maand ! Persoonlijk vind ik het leuk : het is nu niet iets waar iedereen in geïnteresseerd is . En het is voor mij dé motivatie om vooral door te gaan . En voor de lezers ? Dank jullie wel , lever vooral commentaren , aanvullingen , dan blijft het ook interessant . Veel leesplezier 🙂statistics

3 Comments on “Mijlpaal(tje)

  1. Het klinkt heel egoïstisch , maar het begon met een foto die in mijn kindertijd genomen was en toen kreeg ik ineens dat gevoel van herkenning 🙂 Gaandeweg kwamen er meer foto’s en toen werd het idee geboren er een site over te maken . De respons was toen al groot en ik realiseerde me dat veel mensen dit wel eens , net zoals ik , wel heel leuk zouden vinden . En het blijft maar doorgaan : ook vandaag weer enkele foto’s toegevoegd .

  2. Het is ook allemaal heel herkenbaar voor die gene die vertrokken zijn toen de mijnen dicht gingen,zijn ook nooit meer terug gekeerd om er weer te wonen en ik heb daar persoonlijk een fijne kindertijd gehad en elke x als er een meldING komt van deze site dan gaat mijn hartje sneller slaan hoor.ga zo door😙😚😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: