Under construction

Voor al diegenen die hier een kijkje namen : de site word opnieuw opgebouwd en dat zal enkele uurtjes in beslag nemen . Mijn oprechte excuses , maar het werd even tijd . Ik zal proberen de site aan het eind van vandaag weer op de rail te krijgen 🙂

2 Comments on “Under construction

  1. Tja , kan ik me voorstellen . Maar ik heb goed nieuws : de site is er weer . Wel iets anders en op dit moment stop ik even na 6 uur bewerken . Ik moet alleen nog enkele persoonlijke noten toevoegen en links en rechts wat bijschaven . Maar het gros staat er weer , veel plezier 🙂

  2. Fijn ik ben erg benieuwd. Heb vroeger in de italiëlaan gewoond en ging naar school aan de kampen. Gingen verhuizen omdat de mijnen dicht gingen. Nog steeds heimwee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: