Het begin is er weer …..

Zo kijkbuiskindertjes : de site is er weer . Even voorstellen : mijn naam is Bas Waanders , bouwjaar 1957 en opgegroeid in de Weggebekker . Gelukkig getrouwd met Manuela , in totaal vijf kinderen en drie kleinkinderen …. en nog steeds een baan als Techneut Vliegtuigcommunicatie . Alleen moet ik nog op deze site links en rechts wat bijschaven , “finetunen” zullen we maar zeggen . Iets persoonlijks toevoegen . Maar nu stop ik even , hou de boel in de gaten , maar het gros van de foto’s staan er weer , veel plezier !IMG_6974

7 Comments on “Het begin is er weer …..

 1. Het was even zoeken, maar ik begin mijn weg weer te vinden op je site Bas. Ik volg het al jaren. Je hebt een en ander veranderd en gesleuteld aan je site, zodat ik geregeld “error, deze site bestaat niet meer” in beeld krijg. Reacties op oude stukjes komen niet meer door vrees ik, of toch wel?

  • Ja was wel erg simpel
   Ook ik heb na 55jaar nog steeds heimwee naar heerlen heide. Elke 2 jaar ga ik er nog steeds heen.maar wie weet als ik met pensioen mag dan kom ik terug.

   • Waarom niet ? Als je hier bent geboren en getogen ….. ik ben ook enkele keren “buiten” nieuw einde geweest en zie : ik ben er weer . Maar er is natuurlijk wel heel veel verandert 🙂

   • Omdat ik al 40 jaar jammer genoeg niet meer in het zuiden woon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: