Een geheimzinnige villa ?

Direct naast Tuindorp , ten Oosten daarvan , lag een klein landgoed en ik weet mij nog goed te herinneren dat we er altijd met de bus langskwamen . Er stond een villa op , met veel glas aan de voorzijde . Op kadastrale kaartjes is het ingetekend , gebouwd rond 1960 en afgebroken rond 1985 . Geen foto’s , geen gegevens , niets . Zo snel als het er stond was het ook weer weg . Ik weet dat ik op- mijn strooptochten wel eens achterom ben geweest tijdens de sloop , en er was een betonnen ondergronds “iets” , een schuine oprit verschafte toegang . Een garage ? Wel groot . Alles is verdwenen en ik ben al tijden op zoek naar foto’s van dit geheimzinnige complex ……..passart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s