Jippie !!!

Altijd leuk om te vermelden : het aantal bezoekers is vorige week de 100.000 gepasseerd . En net zoals ik al eerder zei : voor mij een hele goede reden om vooral door te blijven gaan . Uit de reacties kan ik opmaken dat er ook veel mensen zijn die Nieuw Einde hebben verlaten maar in den verre tóch stiekum terugdenken aan hun jeugd en gaan googelen . En dan krijg je het effect dat ikzelf ook meemaakte met het eerste “oude” plaatje uit mijn buurt : je nieuwsgierigheid word geprikkeld en je gaat verder zoeken . Dit is ook de reden dat ik alle informatie probeer te verzamelen en op één website zet , gelardeerd met wat verhalen van mijzelf dat er een persoonlijke draai aan geeft . Dank jullie wel bezoekers !

website_optimalisatie_meer_bezoekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s