Nieuwe (oude) foto’s ?

Wie heeft ze nog liggen , een vraag waar overigens weinig reactie op komt . Héél af en toe druppelt er wat door , dus schuim ik alle kanalen af om iets te vinden wat ik nog niet heb . Facebook ( of je het nu leuk vind of niet ) heeft soms zijn voordelen : ook hier zijn verschillende organisaties actief die zich met historie of heemkunde bezighouden , maar ook particulieren willen wel eens iets leuks posten . Twee nieuwe aanwinsten wilde ik jullie niet onthouden : een foto van het oude Arbeidsburo aan de Geleenstraat te Heerlen ( waar ik als achttienjarige wel eens binnenstapte ) en een foto van de bouw van de Watertoren van Heerlerheide , zo rond 1963 .

Arbeidsburo Heerlen , ca 1975

Arbeidsburo Heerlen , ca 1975

aanbouw watertoren , 1963

aanbouw watertoren , 1963

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s