Anjelierstraat

Laatst plaatste iemand op facebook een foto van de Anjelierstraat . Weet , dat er in het begin toen de Vrieheide net gebouwd was , er ook een tankstation was . De tweede in de wijk . De andere lag op de hoek Europalaan / Belgiëlaan . Maar dit tankstation is bij mij blijven hangen . Mijn eerste tank vulde ik er met mn Opel rekord van 1970 , voor 40 guldentjes 🙂 . Later was de eigenaar Jo Valieze , en ik heb toen ooit eens een auto van hem gekocht , een Opel ascona van 1976 . En dat soort dingen vergeet je niet zo snel . Later zijn beide tankstations gesloopt . Een ansichtkaart :

Anjelierstraat , mét tankstation op de hoek Unescostraat ca 1970

Anjelierstraat , mét tankstation op de hoek Unescostraat ca 1970

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s