Staatsmijn Emma

Alweer zo’n vertrouwd gezicht van jaaaren geleden …..

10259233_228084347386272_8056991596690621317_o

2 gedachten over “Staatsmijn Emma

  1. Nol Pepermans was mijn oudoom. Grappig om te zien dat zijn foto’s van ná de sluiting van de Emma nog steeds zo populair zijn. Ze worden online op veel plaatsen gedeeld. Zelf heeft hij gedurende zijn leven nooit een computer aangeraakt. Hij moest eens weten… 🙂

    1. Hahahahahaha , maar wel leuk . In mijn ogen een man die de rijke industriële historie op de plaat heeft gezet , en op een goede , technisch mooie manier . Er zijn inderdaad sites die veel foto’s van hem hebben geplaatst (DSM bijvoorbeeld ) . Die man heeft misschien ongewild toch een stempel gedrukt op het Limburgs verleden , klasse !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s