Sorry , or not ……

This website did contain sooooo much , and to be honest : most of the visitors went for the historical part . So I removed almost all astro contents and macro images ( which has been moved to http://www.amazingmacro.com ) . So now you have one website for the history of Heerlen North and another one for macro photography . Be my guest 🙂

4 gedachten over “Sorry , or not ……

 1. Hallo Bas,
  Op de eerste plaats de complimenten over deze website. Goed dat er mensen zijn, die het verleden hoog houden. Ikzelf ben grafisch ontwerper van beroep, maar voor mijn hobby ben ik bezig met een website over onze mijnstreek en vroeg me af, of ik wat foto’s van jou zou mogen gebruiken op deze website? De website heeft als onderwerp de Mijnstreek en zal worden voorzien van menig zwart/wit foto. Ik hoor het graag van je.
  Met vriendelijke groet,
  Ron Slangen

  1. Wie ben ik om dat tegen te werken 🙂 Om kort te gaan : vele foto’s heb ik ook van andere sites , zie bronvermelding . Een andere mogelijkheid is er niet , ik heb ze thuis niet in een laatje liggen . Dus doe je best zou ik zeggen , leuk dat je deze interesse deelt en dank je voor het compliment ! Zou je me wel een linkje willen doorsturen als je de site online zet , zou ik leuk vinden , veel succes !!!

   1. Nogmaals : je mag rustig fotomateriaal van deze site gebruiken , daar heb ik geen moeite mee . Veel plezier !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s